Sluchátka Beoplay H5 nabízejí bezdrátový a strhující poslech, který dokáže proměnit každý váš den. Díky integrované aplikaci Beoplay App, která mění tonalitu zvuku podle vaší činnosti, přinášejí Beoplay H5 eleganci a krásu hudby jednoduše do vašeho aktivního každodenního života.

Sluchátka Beoplay H5 jsou navržena pro milovníky hudby s aktivním životním stylem jedním z nejpřednějších skandinávských designérů, Jakobem Wagnerem. Kombinují vysoce ceněný zvuk společnosti Bang & Olufsen s elegantním estetickým vzhledem a snadno dosažitelným technickým zážitkem. Pro hladké zapojení do vašeho aktivního každodenního života přicházejí Beoplay H5 s vyladěním na několik zvukových profilů, díky nimž si užijete ten nejlepší zvukový zážitek v jakékoli situaci. V aplikaci Beoplay App na svém chytrém telefonu nebo Apple Watch si uživatel jednoduše vybere jeden z přednastavených zvukových profilů, např. ke cvičení, cestování, pro poslech podcastů nebo k odpočinku. Tonalitu si může upravit také pomocí hravého a intuitivního rozhraní B&O PLAY ToneTouch.

 

Aby nehrozilo, že uživatel svá sluchátka někde zapomene, přichází Beoplay H5 s magnety zabudovanými do obou sluchátek. Díky nim si může uživatel spojit sluchátka kolem krku a snadno je nosit a přitom mít přístup ke své hudbě a podcastům. Když se sluchátka spojí magnetem, Beoplay H5 automaticky vypne napájení a zapne úsporný režim baterie.

 

Navrženo pro krásu a pohodlí

Kabel, který propojuje obě sluchátka, je obalen pletenou textilií, díky níž je příjemný na dotek a zabudován přímo dovnitř gumy, aby špína a pot nepronikaly k citlivé elektronice. Kryt sluchátek je vyroben z tvarované gumy a polymeru, aby odolal potu a vlhkosti a dobře doplňoval textilní povrch kabelu. V horní části obou sluchátek je umístěna hliníková destička s diamantovým řezem a paprskovitým leštěním.

 

Integrovaný zvukový zážitek s aplikací Beoplay App

Sluchátka Beoplay H5 mají 6,4mm dynamický reproduktor, malý elektromagnetický transduktor a Bluetooth 4,2 čip s digitálním zvukem, který umožňuje dynamické ladění zvuku. Dodávají se naladěná uznávanými zvukovými inženýry z Bang & Olufsen, díky čemuž získáte ten nejlepší zvukový profil, který vás bude chránit před únavou z poslechu. Sluchátka Beoplay H5 můžete ovládat několika způsoby pomocí aplikace Beoplay App pro Android, iPhone a Apple Watch:

 

Jednoduché a inovativní nabíjení

Sluchátka Beoplay H5 jsou dodávány s dobíjecí baterií s celkovou kapacitou 100 mAh, která umožňuje až pět hodin bezdrátového pohybu, což stačí i pro zaběhnutí maratonu. Díky krychlové nabíječce dodávané spolu se sluchátky je dobíjení Beoplay H5 velmi jednoduché. Místo abyste do sluchátek zapojovali kabel micro USB, jednoduše je zasunete do krychlové nabíječky. Sluchátka drží na místě při nabíjení dva magnety. K dispozici je také krychlová nabíječka jako doplněk. Uživatelé tak mohou mít jednu nabíječku doma a jednu přenosnou.

 

Sedm koncovek do ucha pro optimální tvar

Dobře padnoucí tvar je u sluchátek extrémně důležitý pro kvalitní zvuk a hlavně basy. B&O PLAY proto přikládá k Beoplay H5 sedm párů koncovek do ucha: tři různé velikosti sluchátek Comply™ Sport, která jsou odolná, citlivá na horko a prodyšná a jejichž pěnová struktura s otevřenými póry zaručuje pohodlí a téměř dokonalou přilnavost k ušnímu kanálku, a čtyři velikosti běžných silikonových koncovek. Každá koncovka Comply je dodávána s membránou SweatGuard™, která zabraňuje pronikání potu do zvukového portu.