Zvuk, který zapadá přesně do vašeho interiéru

Úžasný vzhled reproduktoru B&O PLAY M5 je inspirován myšlenkou využití zvuku jako součásti dekorace interiéru. B&O PLAY M5 vychází z designu reproduktorů B&O PLAY A6 a B&O PLAY A9 a čerpá inspiraci z celé produktové rodiny. Je potažen prvotřídní, zvukově propustnou látkou z vlněné směsi od dánského výrobce luxusních tkanin Kvadrat. Vlněný kryt lze snadno vyměnit tak, aby ladil s ostatními dekoracemi vašeho interiéru. Díky různobarevným vláknům v tkanině je vlněný kryt dokonale zvukově propustný a zároveň reproduktoru dodává estetický vzhled.

Prvotřídní řemeslné zpracování

Vrchní část reproduktoru tvoří kotouč z opracovaného hliníku s tryskaným a eloxovaným povrchem k zajištění matového a luxusního vzhledu. Kotouč má fascinující dotykovou funkci založenou na viskozitě, kdy pootočením disku o 15 % v každém směru můžete upravit hlasitost. Kotouč se pak sám otočí do neutrální polohy – ani moc rychle, ani moc pomalu, aby nic nenarušovalo krásu funkčního designu. Jemným stlačením kotouče dolů se spustí nebo zastaví přehrávání z reproduktoru a stejným gestem neaktivní reproduktor B&O PLAY M5 propojíte s dalšími hudebními přístroji u vás doma.

Zaplňte svůj pokoj zvukem díky technologii True360 degree Bang & Olufsen Signature Sound

Pod hliníkovým kotoučem je těleso vyrobené z pevného polymeru, v němž se skrývá velká ozvučná komora vydávající zvuk optimalizovaný pro domácnost.

  • Reproduktor B&O PLAY M5 se dodává s všesměrovým řešením True360, díky němuž si vychutnáte dokonalý zvuk, ať jste kdekoliv. Tři rovnoměrně uspořádané výškové reproduktory, středopásmový driver s plným rozsahem směřující dopředu a silný 5” neodymový basový reproduktor typu Long Stroke, který všechnu svou energii vysílá na pečlivě navrženou rozvodku, jež zajišťuje rovnoměrný a vyvážený rozptyl zvuku.

  • Tři předvolené zvukové režimy optimalizují akustický výkon přehrávače podle jeho umístění v místnosti. V aplikaci Beoplay je možné zvolit volně stojící, rohové nebo nástěnné umístění.

  • Pro optimalizaci samostatně stojícího reproduktoru B&O PLAY M5 se používá patentované řešení Ambient Technology, které vytvoří skutečný stereofonní zvuk vycházející z jediného reproduktoru. Reproduktor B&O PLAY tento stereofonní zvuk vytváří využitím psychoakustického know-how a funkce DSP k zesílení front signálu, které jsou minimalizovány fyzickými rozměry reproduktoru B&O PLAY M5.

  • Jedinečné zvukové nastavení v reproduktoru B&O PLAY M5 dokáže regulovat směr a šířku svazku – jedná se o jednodušší verzi technologie, kterou společnost Bang & Olufsen využívá také u prestižního reproduktoru BeoLab 90, a o patentovanou technologii odraženého zvuku Bang & Olufsen.

    Propojení prostoru umožňuje zabudované zařízení Chromecast

    Reproduktor B&O PLAY M5 se dodává se zabudovaným zařízením Chromecast1, takže celá rodina nyní může streamovat milióny skladeb rychlostí až 96 kHz/24 bitů beze ztrát z více než 100 hudebních streamovacích služeb jako například Spotify, Google Play Music a Pandora.
    Vestavěný Chromecast je nyní napájen z cloudu, takže k reproduktorům můžete připojit více než jedno zařízení zároveň a svůj telefon používat i během streamování hudby. Můžete přijmout telefonní hovor, hrát hru nebo odeslat SMS bez zvuků nebo vyzváněcích tónů, které by rušily poslech hudby.

    Reproduktor B&O PLAY M5 můžete snadno propojit s libovolným reproduktorem s podporou technologie Chromecast a vytvořit tak dokonalý zážitek z hudby volně proudící všemi místnostmi v domácnosti. Patří k nim reproduktory B&O PLAY A6 a B&O PLAY A9, které se také dodávají se zabudovaným zařízením Chromecast a jsou perfektním řešením pro rozšíření skvělého zvuku a nádherného designu ve vašem domově. B&O PLAY M5 také podporuje technologie Beolink Multiroom, Spotify Connect a QPlay 2.02 a zároveň též Bluetooth a Apple Airplay.