Krátce poté, co uvedla na trh přenosné zařízení BeoPlay A2, představuje společnost B&O PLAY přístroj Beolit 17, což je ještě výkonnější Bluetooth reproduktor, který se hodí do všech místností vašeho domova. Se svými legendárními předchůdci Beolit (první modely Beolit pocházejí ze třicátých let minulého století) spojuje Beolit 17 to nejlepší z moderní technologie s vyhlášenými akustickými vlastnostmi, prvotřídními materiály a čistým skandinávským designem.

Beolit 17 naplní každou místnost hudbou - a to s čistotou, která odhalí veškeré detaily, které vaše hudba nabízí. Díky modernímu řešení zvuku True360 se každému dostává stejného požitku z hudby bez ohledu na to, kde se v místnosti nachází. Vestavěná bateries délkou přehrávání až 24 hodin na jediné dobití umožňuje naprostou flexibilitu, takže můžete Beolit 17 přenášet s sebou, kamkoli jdete.

„Snahou B&O PLAY je soustavná modernizace – neustále se však také snažíme vylepšovat to nejlepší na ještě lepší,“ říká Henrik Taudorf Lorensen, ředitel B&O PLAY, a pokračuje: „Beolit 12 byl představen v roce 2012 a je vynikajícím a ikonickým výrobkem. Model Beolit 17 z něj vychází a ještě ho zdokonaluje – zcela přetváří akustickou konstrukci a zahrnuje naše poslední novinky, např. ozvučení True360 a dlouhou životnost baterie. Jsme přesvědčeni, že je to nejlepší zvukový systém svého druhu na současném trhu.”

Plný zvuk hudby všude okolo vás

Všesměrové ozvučení True360 zajišťuje reprodukci hudby kolem celého reproduktoru – a s 240 watty nejvyššího výkonu stačí bohatě i na větší místnosti.

Přehrávejte celý den

Technologie Adaptive Power Management minimalizuje vybíjení baterie a zajišťuje provoz až 24 hodin na jedno dobití.

Bang & Olufsen Signature Sound

Vyhlášený zvuk Bang & Olufsen Signature Sound je určenk tomu, aby poskytoval pravdivou, energickou a čistou zvukovou reprodukci. Uslyšíte hudbu tak, jak umělci zamýšlejí – aniž by tahala za uši a bez přídavných prvků.

Snadné a bezproblémové nastavení

Technologie Bluetooth 4.0 usnadňuje a urychluje připojení a přehrávání hudby z jakéhokoli Bluetooth zařízení. Svou hudbu si můžete užívat na jediný dotek tlačítka již v několika vteřinách.

„Beolit 17 vyniká anodizovanou hliníkovou mřížkou jemně ovinutou okolo reproduktoru a páskou z lícové usně, která vám umožní snadnou přepravu po celém domě – ladí také s jemnými tvary a senzačními barvami,” říká Cecilie Manzová, dánská designérka, která stojí za modelem Beolit 17, a pokračuje: „Těleso reproduktoru je vyrobené z pevného a odolného polymeru a v horní části má protiskluzovou pryžovou misku na vaše mobilní zařízení. Tento výrobek je zhotoven tak, aby vydržel – kdekoli ve vašem domě. Můžete jej nazvat silným tažným koníkem – spolehlivým a nezkaženým.”