Sluchátka BeoPlay H6, která se vyznačují prvotřídním zvukem a nefalšovaným čistým vzhledem, byla navržena tak, aby reprodukovala hudbu v podobě, jak to zamýšlel umělec, tj. bez jakýchkoliv vylepšení nebo „přepálení“ basů. Sluchátka jsou potažena nejjemnější hovězía jehněčí kůží. Oba materiály jsou natolik trvanlivé a exkluzivní, aby vydržely každodenní používání, a natolik výjimečné, že s časem získávají krásnou patinu.

BeoPlay H6 nabízejí zřetězenou funkčnost,* díky níž můžete sdílet hudbu a střídat připojení kabelu k pravému nebo levému náušníku podle toho, jak vám to lépe vyhovuje. K dispozici je dálkový in-line ovladač a mikrofon, a tak můžete ovládat připojené zařízení přímo z kabelu. Sluchátka váží skromných 230 g, proto jsou ideálním společníkem na cesty. I při delším používání s nimi budete mít lehkou hlavu a nezatíží ani vaše zavazadla. 

B&O PLAY nyní uvádí tři vzrušující novinky ve speciální barevné edici BeoPlay H6: grafitovou růž, bronzový lístkový oříšek a modrý kámen. Všechny nové varianty se perfektně hodí
k odvážnému městskému životnímu stylu.

Šedohnědá kůže s lososovým kovem, to je „grafitová růž“. Další varianta sluchátek nabízí kombinaci bronzového oříšku s čokoládově hnědou a konečně třetí model představuje chladný dialog světle šedé s kovovými odlesky zářivě modré.

Tato zvláštní edice B&O Play v jemných elegantních barvách vychází z tradičního designu Bang & Olufsen, ale přesto působí velmi zajímavě a mladistvě. Však je také určena znalcům, milovníkům designu, kteří hledají něco speciálního a výjimečného. Sluchátka H6, která jsou vyhlášená svou vynikající, realistickou reprodukcí zvuku stejně jako nadčasovým designema prvotřídními materiály, tak získávají další, módní rozměr.