BeoPlay A6. Je navržen tak, aby doma sladil moderní životní styl s mnoha pracovními a odpočinkovými místy, jedinečný tvar šíří zvuk po celé místnosti a zachovává osobitost okolí bez ohledu na to, kde se nacházíte. BeoPlay A6 charakterizuje inovativní dotykové rozhraní – poklepat a přejet prsty, snadné připojení k téměř všem streamovým službám a pokud jde o kryt, jedinečná spolupráce se společností Kvadrat, jedním z vedoucích evropských výrobců značkových textilií.

BeoPlay A6 je novým zajímavým doplňkem řady B&O PLAY. Stejně jako u všech výrobků B&O PLAY mái tento charakteristický zvuk značky Bang & Olufsen, i když tentokrát jde o obrat k akustické podstatě zvuku. Jedinečný tvar, úhlová projekce pěti výkonných reproduktorů a dokonalé digitální zpracování signálu zajišťují, že bez ohledu na to, jak daleko se od BeoPlay A6 nacházíte, vždy vás překvapí prostorový a detailní zvuk.

BeoPlay A6 navrhl oceňovaný dánský designér Jakob Wagner. Při tvoření návrhu BeoPlay A6 pro něj byla výchozím bodem akustická vize.

  • Jednoduché a intuitivní použití
    Můžete ovládat hudbu přímo na BeoPlay A6 poklepáním nebo přejetím prsty po dotykovém rozhraní, jde o systém představený na oceněném BeoPlay A9, nebo prostě použijete mobilní zařízení.

  • Připojte se k jakékoli hudbě
    BeoPlay A6 umožňuje streamovat hudbu přes AirPlay, DLNA nebo Bluetooth 4.0 a využít můžete také zabudovaný přístup ke streamovým službám např. Spotify, Deezer a internetové rádio TuneIn. Zabudovaný software bude kompatibilní téměř se všemi budoucími službami.

  • Čistá síla pod pokličkou
    BeoPlay A6 je pětikanálový reproduktor se čtyřmi reproduktory vpředu a jedním reproduktorem s plným tónovým rozsahem směřujícím dozadu, čímž se maximalizuje prostorovost zvuku. Každý reproduktor má svůj vlastní digitální zesilovač.

  • Spolupráce se společností Kvadrat
    Textilie na předním krytu zhotovená na zakázku je výsledkem úzké spolupráce se společností Kvadrat, jedním z vedoucích evropských výrobců značkových textilií. Jemný vzor tkaní propracovaných pestrobarevných vláken poskytuje jak akustickou transparentnost, tak i výrazný vizuální vzhled.

  • Připravený na BeoLink Multiroom
    Součástí BeoPlay A6 je technologie BeoLink Multiroom, která sjednocuje produkty B&O PLAY a Bang & Olufsen v jeden osvobozující bezdrátový systém. Díky BeoLink Multiroom můžete přehrávat v různých místnostech různou hudbu nebo přehrávat jednu melodii po celém domě/bytě. Spusťte hudbu jediným poklepáním na BeoPlay A6.

  • Téměř splyne s interiérem
    BeoPlay A6 je k dispozici ve čtyřech barvách: světle šedá, popelavě modrá, tmavě růžová a tmavě šedá