360 STUPŇŮ SKVĚLÉHO ZVUKU

Představujeme první všesměrové zvukové řešení plochého reproduktoru, Tru360, které zaručuje, že si každý z posluchačů užije stejně dobrý poslech bez ohledu na to, kam tento lehce přenosný reproduktor umístíte.

BeoPlay A2 je dvoukanálový reproduktor se dvěma kanály na obou stranách přístroje, který využívá nové řešení Bang & Olufsen s názvem ”Power Response Enhancement”. Díky přidanému výškovému reproduktoru na zadní straně ovladače zajistí lepší šíření vysokých frekvencí kolem okrajů a v kombinaci s hlavní řídicí jednotkou všesměrového zvuku v nízkých frekvencích nabízí to, čemu říkáme zvukový zážitek True360 ‒ mohutnou, místnost vyplňující hudbu šířící se všemi směry.

Zvukový profil reproduktoru je pro B&O PLAY typický: podpis Bang & Olufsen zaručuje pravdivý a čistý zvuk plný vášně. Poskytne vám nádherný zážitek se všemi detaily, které hudba obsahuje.page1image13408BATERIE S VÝDRŽÍ 24 HODIN

Je to těžko pochopitelné, ale BeoPlay A2 má skutečně dost výdrže na to, aby hrál na party 24 hodin na jedno nabití baterie. Žádný jiný reproduktor této velikosti a kategorie se takovému výkonu nedokáže ani přiblížit.

Dobíjecí baterie Li-on uvnitř reproduktoru je vybavena technologií „Adaptative Power Management“, která monitoruje a současně předvídá příchozí audiosignál, a tak prodlužuje výdrž baterie. Tato inovativní technologie zásobí zesilovače přesným množstvím energie, kterou potřebují, a jen tehdy, když ji potřebují.

STVOŘEN K POHYBU

Ceilie Manz, dánská průmyslová designérka ověnčená cenami, navrhla unikátní plochý vzhled BeoPlay A2 se dvěma robustními polymerovými mušlemi a rockově pevným hliníkovým jádrem, což reproduktoru propůjčuje skandinávskou eleganci, akustickou stabilitu a odolnost.

Díky krátkému nastavitelnému popruhu z výběrové kůže si reproduktor snadno vezmete
s sebou, kamkoliv jdete. A protože funguje s Bluetooth technologií, nepotřebujete ani připojení k internetu, jen ho spárujete s mobilním přístrojem a vmžiku jste připraveni pustit si hudbu.

SKUTEČNĚ POHOTOVÝ HRÁČ

BeoPlay A2 je prvním Bluetooth reproduktorem od B&O PLAY a Bang & Olufsen. S cenou 349 euro má na trhu výrazný potenciál. 

Jak správně nastavit BeoPlay A2 - video