BeoPlay H7 kombinuje komfort ikonických sluchátek BeoPlay H6 s bezdrátovou technologií odborníky vychvalovaných BeoPlay H8, nabízejících neopakovatelnou svobodu a mobilitu. Díky tomu perfektně vyhovují modernímu městskému životu a jsou ideálním hudebním společníkem, ať už pracujete, cestujete nebo jen lenošíte.

Bezvadný bezdrátový zvuk

BeoPlay H7 poskytuje vychvalovaný charakteristický zvuk Bang & Olufsen, který zůstává věrný zdroji bez ohledu na to, zda použijete bezdrátové připojení nebo kabely a vynikající potlačení okolního hluku díky sluchátkům, překrývajícím uši s paměťovou pěnou a jemnou jehněčí kůží.

Dobíjecí a vyměnitelné baterie

BeoPlay H7 využívá účinnou bateriovou technologii, poskytující až 20 hodin bezdrátového přehrávání a pokud je zapomenete vypnout, po 15 minutách se automaticky aktivuje inteligentní funkce ochrany baterií.

Intuitivní hliníkové dotykové rozhraní

Jednoduchým pohybem na hliníkových mušlích, citlivých na dotyk, budete schopni řídit vaši hudbu a vyhovět svým potřebám, a to dokonce i v rukavicích

Stárnout do krásy

Od eloxovaného hliníkového rozhraní po náušníky z měkké jehněčiny, BeoPlay H7 jsou o komfortu a cestování se stylem. Materiál stárne do krásy – čím více je používáte, tím více mají patiny a získávají na osobitosti.