B&O PLAY od BANG & OLUFSEN dnes představuje BeoPlay S3, flexibilní bluetooth domácí reproduktor, který využívá modulární přístup ke zvuku: jeden reproduktor vás nastartuje, dva reproduktory vám dají více perspektivy a podstaty, zatímco tři a čtyři reproduktory naplní váš domov hudbou a skutečně rozjedou vaši party.

Jeden reproduktor BeoPlay S3 je vše, co potřebujete k pokrytí základních hudebních potřeb, takže ho můžete umístit do kuchyně, do studovny jako doplněk vašeho počítače nebo na noční stolek, a získáte tím krásnou uklidňující atmosféru. Ale můžete pokračovat dál, přidáním dalších S3.

Se dvěma reproduktory BeoPlay S3 můžete vytvořit bezdrátový stereo pár – a posunout vaši hudbu na další úroveň v síle i čistotě.

A pokud tam chcete dostat všechno, můžete propojit tři nebo čtyři BeoPlay S3, naplnit celý dům skvělou atmosférou – a skutečně nastartovat váš večírek.

  • BeoPlay S3 byl jemně vyladěn zvukaři Bang & Olufsen tak, aby poskytl takový hudební zážitek, jaký umělec zamýšlel.

  •  Je vyroben z tvrdého polymeru, aby zajistil optimální akustickou stabilitu a eliminoval rezonance.

  • Konektivita Bluetooth 4.0 zajišťuje vysokou kvalitu audio streamingu plus jednoduché a bezstarostné

    přehrávání a uspořádání všech bluetooth zařízení.

  • Jednoduše změňte povrch reproduktoru a upravte vzhled S3 tak, aby přesně odpovídal vašemustylu. Vyberte si z mnoha vzrušujících barev!