BeoPlay H8, bezdrátová sluchátka pro příjemné dálkové lety, s výdrží baterie až 14 hodin.

Bezdrátová sluchátka s aktivním tlumením okolního hluku byla dlouhý čas velká a neforemná a baterie v nich příliš dlouho nevydržely. Dánský milovník zvuku a designu, značka B&O PLAY společnosti BANG & OLUFSEN, vám poprvé přináší opravdovou bezdrátovou svobodu díky inovativnímu hliníkovému dotykovému ovládacímu panelu, aktivnímu tlumení okolního hluku a bateriím s výdrží až 14 hodin, to vše v elegantním provedení a s minimální váhou.

Značka B&O PLAY společnosti BANG & OLUFSEN představuje supraaurální sluchátka BeoPlay H8. Sluchátka plně ovládáte jednoduchými intuitivními dotyky na inovativní hliníkové mušli. Poklepáním nebo přejetím prstem zadáte všechny příkazy, které potřebujete: přijmete hovor, přidáte či uberete hlasitost, vyberete skladbu nebo zapnete aktivní tlumení okolního hluku. Nezáleží na tom, jestli máte aktivní tlumení hluku zapnuté nebo vypnuté či jestli sluchátka používáte bezdrátově pro větší volnost nebo je připojíte kabelem, abyste šetřili baterii. Zvuk je vždy jasný, čistý a odráží nadšení, díky němuž objevíte ve své oblíbené hudbě i ty nejmenší detaily.

Sluchátka vyráběná v šedohnědé barvě a v barvě světlého jílu jsou zpracována z luxusních materiálů – eloxovaného hliníku a hovězí a jehněčí kůže – a časem získaná patina jim ještě dodá na kráse. Lidé se za vámi budou otáčet. Baterie vydrží až neuvěřitelných 14 hodin a sluchátka BeoPlay H8 i s veškerou pokročilou technologií a hliníkovou konstrukcí váží skromných 255 gramů. Jsou tak skvělým společníkem na cesty, ať jedete do práce, na dlouhou plavbu nebo se jen tak procházíte.