Dopřejte si opravdovou kvalitu při poslechu vašich oblíbených hudebních interpretů se sluchátky BeoPlay H9. Tato sluchátka s aktivním tlumením hluku nabídnou bezdrátovou svobodu bez zvukových kompromisů.

Klíčové vlastnosti

Vybrané materiály

Materiály a prvotřídní zpracování sluchátek H9 udělají dojem již při prvním seznámení. Přírodní paměťová pěna jemně spočívá na uších a je oděná do pečlivě vybrané jehněčí a hovězí kůže. Skvěle ji doplňuje opatrně leštěný a eloxovaný hliník. Zkrátka na tato nejpokročilejší sluchátka jsou designéři hrdí a zajisté tomu nebude jinak ani ve vašem případě.

Dotykový ovládací panel

Zásluhou dotykového rozhraní budete mít pod kontrolou veškeré funkce. Vše se ovládá lehkým dotykem na intuitivním dotykovém panelu na pravém sluchátku. Dobrou zprávou je, že panel funguje i přes rukavice. Jednoduchými gesty zapněte nebo vypněte hudbu, aktivujte tlumení okolního hluku, přijímejte hovory, přepínejte skladby, upravujte hlasitost a ještě mnohem více.

Dokonale krystalický zvuk

S hmotností 295 gramů patří BeoPlay H9 k nejlehčím sluchátkům s aktivním tlumením hluku na trhu. Pohodlná jsou i při dlouhém poslechu, takže si zvukový zážitek vychutnáte dosyta. Zvuk je velmi čistý a není zasažen žádnými syntetickými úpravami, nemusíte se tedy obávat ani přepálených basů. Je vždy jasný a objevíte v něm i jemné detaily, které vám dříve unikaly. Hudbu si i přes zapnutou funkcí aktivního tlumení hluku a zapnutým Bluetooth užijete až 14 hodin na jedno nabití. To stačí na většinu dálkových letů, když vám baterie ale přece jen dojde, připojte audiokabel nebo vyměňte baterii a za 3 hodiny jsou znovu plně nabitá.

Balení obsahuje