BeoSound 35 nabízí vynikající a vyrovnaný zvuk navržený tak, aby zaplnil celou místnost vysoce výkonným zvukem. Má intuitivní povrch, výrazný Bang & Olufsen design, několik možností umístění, snadné připojení k mobilním zařízením a integrovaný přístup k hudebním službám.

 

Perfektně vyrovnaný zvuk

Charakteristický design zařízení BeoSound 35 představuje štíhlý tvar založený na tvaru pětiúhelníku s přední částí pokrytou černou látkou – a impozantním rozpětím 1 metru. Přesto tento elegantní rozměr zvukové soustavy umožňuje hladké splynutí s jakoukoli částí interiéru vašeho domova.

 

BeoSound 35 poskytuje perfektně vyrovnaný zvukový zážitek v úhlu 180  stupňů od reproduktoru, který se šíří po celé místnosti. Pětiúhelníkový tvar reproduktoru zajišťuje optimální zvuk bez ohledu na to, kam ho umístíte – na stůl nebo ho přimontujete na stěnu ve výšce a úhlu, jaký si přejete.

 

Integrovaná hudební soustava vše v jednom

BeoSound 35 funguje jako nezávislá hudební soustava s integrovaným přístupem k rádiostanicím TuneIn, Spotify a Deezer nebo jakémukoli úložišti, které pro svou hudební kolekci máte.

 

BeoSound 35 má intuitivní, citlivý dotykový okraj s nezbytnými tlačítky funkcí přímo pod elegantním OLED displejem. Ve skutečnosti nemusíte ani vidět na displej, když BeoSound 35 ovládáte. Hudební soustavu je možné ovládat prostřednictvím ovládání BeoRemote One nebo aplikace BeoMusic App a bude se hladce integrovat jako součást systému BeoLink Multiroom ve vašem domě. BeoSound 35 funguje také s AirPlay, Bluetooth a DLNA zařízeními.

 

Forma, která je založena na funkci

Designéři, kteří se na BeoSound 35 podíleli, se snažili, aby měl tento luxusní hudební systém co nejjednodušší vzhled. Toho bylo dosaženo designem, který je díky akustické konstrukci štíhlejší na koncích, kde jsou umístěny malé výškové reproduktory. Ve středu reproduktoru je větší objem, což vyžadují basové reproduktory. Díky tomu je BeoSound 35 opravdu příkladem toho, jak forma zařízení vyhovuje jeho funkci.