BeoLab 17 je plně digitální aktivní reproduktor, který využívá novou bezdrátovou technologii WiSA. Obsahuje na míru vyrobený 6palcový reproduktor pro střední pásmo a basy, ¾palcový výškový reproduktor, pár 160wattových zesilovačů třídy D a patentované zařízení digitálního zvuku. Toto zařízení je 40krát výkonnější než analogové obvody a je mozkem, který v tak malém těle (skříň z jednoho kusu eloxovaného hliníku má objem pouhých 2,8 l) dokáže vytvořit tak velký zvuk.

Díky malým rozměrům se BeoLab 17 vejde do každého interiéru. Koncové kryty skříně jsou na výběr v kartáčovaném hliníku, bílé nebo černé barvě. Přední textilní kryty jsou bílé, černé nebo modré a doplňuje je mřížka s designem „popraskaného ledu“.

U reproduktoru potěší i různé možnosti umístění. Můžete ho postavit přímo na podlahu nebo využít vysoký podlahový stojan. V nabídce nechybí ani nástěnný držák, se kterým pověsíte dokonce až přímo pod strop. Držák se dá naklonit do dvou úhlů, a tak dostanete zvuk tam, kde ho chcete mít. Ekvalizér basů se přepíná v závislosti na umístění ve volném prostoru, na stěně nebo v rohu.

Příslušenství