Aktivní bezdrátový reproduktor s malým půdorysem, minimalistickými liniemi a nečekaně velkým výkonem. Díky zcela novému procesoru digitálního zvuku poskytuje přirozený zvuk s maximálním rozlišením. Od BeoLab 20 očekávejte dokonalé podání středního pásma i přesné, kontrolované basy s neuvěřitelně silnou dynamikou. K těmto reproduktorům nebudete potřebovat samostatný subwoofer.

BeoLab 20 je ukázkovým příkladem designu, kdy forma vychází z funkce. Každý prvek reproduktoru má své akustické opodstatnění a dohromady tvoří minimalistickou skulpturu, která umocní vzhled každého pokoje.

Ikonický výškový reproduktor v podobě akustické čočky rozptyluje vysoké frekvence rovnoměrně po místnosti v rozsahu 180 stupňů. Nezáleží tedy na tom, jestli hudbu posloucháte radši z pohovky nebo z křesla, protože místo, kde právě sedíte, je pro poslech vždy to nejlepší. Reproduktor se na hliníkovém podstavci jakoby vznáší nad podlahou, proto podává lepší basový výkon. Matně černá chladicí mřížka zadní části rozptyluje teplo, a tak reproduktory ze sebe mohou vydat vše, aniž by se přehřály.