Bang & Olufsen a kino Gold Class jsou partnery

CineStar Gold Class a Bang & Olufsen, dvě značky, které divákům nabízejí výjimečné filmové zážitky, se rozhodly pro spolupráci. Své obchodní partnerství představily veřejnosti společně s premiérou filmu Pohádkář na začátku loňského listopadu. Po dvou měsících partnerství je jasné, že jde o dobré rozhodnutí.

Bang & Olufsen, dánská značka luxusní designové elektroniky s téměř devadesátiletou historií, je lídrem v oblasti reprodukce zvuku a obrazu. Televize, přehrávače, reproduktory nebo sluchátka na první pohled zaujmou výjimečným vzhledem, není tedy divu, že se mimo jiné často stávají vítanou filmovou kulisou či rekvizitou. Elektronika Bang & Olufsen padla do oka i českým tvůrcům, a tak jí nabídli angažmá ve filmu Pohádkář. Kromě reproduktorů či televizí, které nenápadně postávaly ve filmových interiérech Pohádkáře, mohli diváci zaznamenat hvězdnou roli posledního modelu sluchátek BeoPlay H6. Pokud je hlavní hrdina zrovna neměl na uších, něžně se mu vinula kolem krku.

Diváci, kteří zatím nemají se značkou Bang & Olufsen osobní zkušenost nebo ji neznají z návštěvy obchodu v Jáchymově ulici na Starém Městě v Praze 1, se s ní stále mohou seznámit v příjemných prostorách kina Gold Class Anděl na pražském Smíchově.

Uzavřený komplex Gold Class, jediný svého druhuvestřední Evropě, je součástí multikina CineStar Anděl. Nachází se v samostatné budově s vlastním parkovištěm v atraktivní lokalitě na Smíchověs výborným dopravním spojením. Gold Class je velmi oblíben pro privátní atmosféru a nadstandardní servis. Do komplexu se dvěma komfortními kinosály o celkové kapacitě 48 míst a přilehlým salónkem s barem pro 56 lidí se vchází odděleným vchodem z hlavního foyer. Kinosály jsou vybaveny moderními digitálními projektory, komfortními polohovatelnými křesly se stolky a klimatizací. Luxusní salónek je využíván pro pohoštění a rauty. Součástí pronájmu je obsluha za barem, v salónku i v sálech během promítání.

 

zpět na přehled novinek