BeoLab 90 je špičkový reproduktor určený pro milovníky prvotřídního reprodukovaného zvuku. Inteligentní revoluční reproduktor od společnosti Bang & Olufsen poskytuje vysoce kvalitní zvuk bez ohledu na okolnosti a prostředí.

BeoLab 90 lze vnímat také jako symbolický dárek, který si společnost Bang & Olufsen nadělila k devadesátému výročí své plodné činnosti. Základními prvky filozofie této společnosti jsou inovace a nadčasový design.

Technicky dokonalý reproduktor obsahuje celou řadu technologií. Jedná se o dokonalý mix designu a akustiky špičkové světové úrovně. Je to zřejmě nejsložitější a nejvýkonnější digitální reproduktor, jaký byl kdy zkonstruován pro použití v domácnostech.

Reproduktor BeoLab 90 je vybaven novou technologií Bang & Olufsen pro aktivní kompenzaci prostoru, která upravuje vliv vaší místnosti, vašeho nábytku, umístění vašich reproduktorů a polohy na kvalitu poslechu. Díky tomu lze umístit zvuk tak dokonale, že přesně uslyšíte, kde jsou jednotliví členové hudební skupiny nebo herci vašeho oblíbeného filmu.

„BeoLab 90 představuje budoucnost zvuku. Tento inteligentní reproduktor měří zvukové efekty vašeho okolí a směřuje špičkový zvuk do vašeho oblíbeného místa poslechu. K tomu, abyste poslouchali vysoce kvalitní zvuk, nyní nemusíte být blízko reproduktoru, ani dokonce nemusíte být před ním,“ říká výkonný ředitel společnosti Tue Mantoni.

Regulace šířky a směru zvukového paprsku

BeoLab 90 nabízí jedinečnou regulaci šířky paprsku, která vám umožňuje měřit šířku zvukového paprsku tak, aby to vyhovovalo jednotlivým situacím poslouchání. Pouhým stisknutím tlačítka můžete snadno změnit zážitek
z poslouchání z nejvhodnějšího místa na situaci, kdy se může po celé místnosti konat oslava a vy budete mít skvělý zážitek z poslechu hudby na kterémkoliv místě. Když se rodina a přátelé sejdou, aby se společně podívali na hezký film, tak si to díky širokému zvukovému nastavení všichni užijí, jako by byli v kině.

BeoLab 90 reprodukujte skvělý zvuk přesně tam, kde jej právě chcete. Díky tomu, že jsou drivery reproduktorů umístěné v různých směrech, můžete regulovat směr paprsku tak, že budete řídit šíření zvuku do místa vašeho poslechu.

S pomocí těchto revolučních technologií vytvořila společnost Bang & Olufsen zvukový zážitek, kterému se nic nevyrovná.

Reproduktor budoucnosti

BeoLab 90 má rovněž unikátní a velmi působivý vzhled. Chybí zde jasné vizuální čelo, a reproduktor tak vlastně svým vzhledem dává najevo, že od něj můžete očekávat všeobjímající akustický zážitek.

Základem 360stupňového designu reproduktoru je složitá hliníková skříň tvořená více než 65 kg hliníku, díky čemuž je jeho konstrukce nesmírně pevná. Černá látka se vznáší před reproduktory jako plachta a zakřivená dřevěná základna zvedá velkou konstrukci směrem do výšky, díky čemuž reproduktor kdekoliv zapadne do designu interiéru

zpět na přehled novinek