BeoVision Horizon je obrazovka pro pohodlné bydlení, vytvořená z elegantního černého hliníku a založená na platformě Android TV. Nový 4K Ultra HD Televizor od Bang & Olufsen nabízí silný zvuk a křišťálově čistý obraz, který se automaticky přizpůsobuje světelným podmínkám.

 

Televizor BeoVision Horizon je navržen tak, aby splňoval nároky moderního životního stylu, rychlosti připojení a mimořádné kvality. Je rovněž životním stylem, ve kterém váš domov hraje různé role a rychle se přizpůsobuje každodenním změnám. Nechte vstoupit BeoVision Horizon, obrazovku, která padne bez ohledu na způsob vašeho bydlení nebo dekorace kamkoli. Jedná se o méně formální, více všední televizní zážitek, který se vám dnes představí, takový, který odpovídá vašemu rytmu – a který budete aktivně vyhledávat jako centrum zábavy.

 

Nový 4K Ultra HD televizor skýtá absolutní svobodu z hlediska umístění – s automatickým přizpůsobením obrazu pro různé podmínky sledování – a stále se vyvíjející platformou Android TV přináší integrovaný přístup ke všem vašim oblíbeným pořadům a zábavním aplikacím.

 

Minimalistický design

Televizor BeoVision Horizon je navržen Torstenem Valeurem s disciplinovaným důrazem na nejjemnější detaily. Je to klasický televizor od společnosti Bang & Olufsen zbavený čehokoli nadbytečného. Nekompromisní minimalismus umožňuje splynout a doplnit jakýkoli interiér – nebo vynikat, záleží pouze na vás.

 

Z předního pohledu černý hliníkový rám téměř mizí, ale z pohledu ze strany dává obrazovce perspektivu a hloubku. Hliníkové lamely pod obrazovkou stylově zakrývají reproduktory umístěné za nimi. Lamely jsou kuželovité a jemně zakřivené tak, aby nabídly nejlepší možné akustické vlastnosti.

 

Televizor BeoVision Horizon může elegantně viset na zdi, být postaven na kolečkách, 360stupňovém podstavci, na stojanu nebo ležérně opřený o stěnu.

 

Optimální obraz a zvuk

Ačkoli může přesouvání televizoru způsobit kvůli dennímu a umělému světlu měnící se podmínky sledování obrazovky, televizor BeoVision Horizon má zabudované řešení – senzor, který měří světelné podmínky, dle kterých upravuje obrazovku. Výsledkem je křišťálově čistý obraz a přirozený zážitek ze sledování, který šetří vaše oči.

 

Televizor BeoVision Horizon vydává sám o sobě vynikající a silný zvuk bez podpory externího audio vybavení. I přesto je BeoVision Horizon vybaven technologií Immaculate Wireless Sound, která dovoluje připojení bezdrátových reproduktorů. Zapnutý reproduktor zapojíte k hlavnímu reproduktoru v místnosti a bezdrátově jej připojíte k BeoVision Horizon.

 

Chytrý přístup k obsahu na internetu

Platforma Android Smart TV poskytuje přímý a jednoduchý přístup k nekonečnému množství služeb dostupných na webu jako jsou Google Play, stejně jako zábavní aplikace, zprávy nebo hry.

 

Integrovaná technologie Google Cast umožňuje streamování filmů, fotografií a hudby přímo z mobilního telefonu nebo tabletu do BeoVision Horizon.

 

BeoRemote One a Multiroom

Televizor BeoVision Horizon se ovládá intuitivně pomocí krásného ovladače BeoRemote One Bluetooth. Ergonomicky navržený BeoRemote One Bluetooth je vyroben z jednolitého kusu hliníku a zahrnuje jednoúčelový My Buttons, který provádí různé předem definované akce.

 

Televizor BeoVision Horizon se bez problémů propojuje se všemi dalšími produkty Multiroom od Bang & Olufsen a B&O PLAY a má vevnitř místo buď pro HDD, nebo Apple TV.